Prijzen en behandelingen 

Ik heb verschillende massage-behandeling om uit te kiezen, de behandelingen worden gebruikt om de toekomstige pijn te voorkomen en de huidige pijn te verminderen of te verhelpen.

Traditionele Thaise massage

Vergeet normale massagetechnieken, bij een traditionele Thaise massage wordt je lichaam namelijk gestrekt en getrokken in plaats van gemasseerd met welbekende strijkingen en knedingen, Tijdens deze traditionele massage oefent de masseur druk uit op diverse punten, waardoor je spieren worden losgemaakt en eventuele pijn wordt verlicht. Een Thaise massage wordt ook 'lazy yoga' genoemd en is ook wereld erfgoed dit wordt gedaan  met losse kledij.

 

  90 min 80 €

  120 min  105 €

Hoofd Massage

Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. Wist je trouwens dat een hoofdmassage ook wonderen doet voor je haar? Waar wacht je dus nog op?

60 min  60 €

90 min 80 €

Aroma  massage

Aroma's stijgen bij inhalatie via je neus maar het onderste deel van je hersenen waar je humeur en emoties bepaald worden, er is keuze uit verschillende geuren en er is vast eentje bij waar je gelukkig van wordt.

60 min 55 €

90 min 75 €

120 min 100 €

Hoofd nek & schouder massage

Door spanning en stress voelt het gebied van hoofd nek en schouder vaak stram aan, dan is deze massage zeer aanbevolen.

60 min 70 €

90 min 80 €

 

Kruiden stempel

Deze geurige en warme kruidenstempel zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van de huid en het opheffen van blokkades.De geur van de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest.

120 min 120 min

Zweedse massage

Door de zachte massage technieken, die kenmerkend zijn voor Zweedse massage wordt het lichaam ontlast en ontspannen . Het kan ervoor zorgen dat bepaalde pijnpunten in je lichaam verzacht worden.

60 min 60 €

90 min  80 €

120 min 100 €

Deep Tissue massage

Dit is een diepgaande massage die zich richt op het bindweefsel rondom je spieren, het bindweefsel in het lichaam is altijd in verandering, deze massage gaat tot de diepere lagen van je spieren.

60 min 60 €

90 min 80 €

120 min 100 €

Voor erotische massage kan u bij mijn Niet terecht u hoeft niet aan te dringen